Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/bassiehof_zorgen_over_de_veiligheid_van_thierry_baudet.html

 

 

Bassiehof – Zorgen over de veiligheid van Baudet

ANP-1010804.jpg

.

.

 

Bovenstaande foto werd gemaakt op donderdag 14 maart 2002. Pim Fortuyn werd die dag in Nieuwspoort ‘getaart’ door extreem-linkse types tijdens de presentatie van zijn boek en verkiezingsprogramma in Nieuwspoort. Nog geen twee maanden later lag de LPF-leider levenloos op de stenen van het Mediapark, geëxecuteerd door de extreemlinkse terrorist Volkert van der Graaf. Later zou blijken dat de Wageningse GroenLinks-wethouder Jack Bogers kort na de moord in het geheim contact had opgenomen met Vereniging Milieu-Offensief (VMO) om deze club te melden dat hun medewerker werd verdacht van de moord op Pim Fortuyn. Het lichaam van Fortuyn was nog niet eens koud of een GroenLinkser had het politieonderzoek al in de wielen gereden: later bleek dat VMO delen van de harddisks had gewist voordat de politie onderzoek op Van der Graafs werkplek kon doen. Daar moest ik aan denken toen ik las dat GroenLinks-activiste Anne Fleur Dekker Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet wil taarten.

De opiniemaker van NPO/VARA-website Joop twitterde dat op 16 maart, bijna exact 15 jaar na die dag dat Fortuyn door collega’s van haar werd vergast op een taart gevuld met kots en stront. Vervolgens vroeg ze haar volgers haar te tippen waar en wanneer Baudet in het openbaar zal optreden. Dat was niet aan dovemans oren gericht. De enkele jaar terug wegens opruiing veroordeelde Joke ‘Kaviaar’ Kuyt riep vrijdag op om Baudet te gaan bekogelen met taarten gebakken van menstruatiebloed.

 

Citaat: “Dames, meiden, we laten het hem ruiken! Reserveer het bloed van je maandstonde speciaal voor Thierry. Als hij zonodig als een barbaar uit het stenen tijdperk vrouwen meent te mogen bezitten op de sofa van zijn ‘Oikos’, dan kan hij ons bloed er gratis bijkrijgen (iets anders kan natuurlijk ook). Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe.”
Joke Kaviaar, 24 maart 2017 (mirror)

 

“Iets anders kan natuurlijk ook.” U leest het goed.

 

Begin dit jaar mijmerde Volkskrant-medewerker en VARA-tafeldame Antoinnette Scheulderman in het openbaar over het snipen van de democratisch verkozen Amerikaanse president Donald Trump. GroenLinks-activiste en NPO-publiciste Dekker krijgt zeer dubieuze bijval voor haar taartactie en dat in dezelfde maand dat GroenLinks-leider Jesse Klaver voor het oog van de camera de veroordeelde activist Wijnand Duyvendak op het podium trok.

 

Deze gebeurtenissen doen onvermijdelijk terugdenken aan die woeste periode van november 2001 tot mei 2002 toen het radikale aksiewezen met goedkeuring van de linkse media Pim Fortuyn opjaagde in een klassieke drukjacht en het werpen van taarten uiteindelijk eindigde in een kogelregen.

 

Zorgen over de veiligheid van Thierry Baudet zijn op zijn plaats.

…………

…………


……………………


………………………………………..


………………………………………………………


………………………………………………………
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


………………………………………………


……………………………………………….


…………………………………………………….

……………………………………………………………..


…………………………………………………………


………………………………………………………………………
+++++++++++++


………………………………………………………


………………………………………………………………..


………………………………………………………….


……………………………………………………………………………………..


……………………………………………………………………………..


………………………………………………………………………………………………………Alle ballen op Baudet’
TV | ma 27 mrt 2017 Redactie Lammert de Bruin

Alle pijlen leken dit weekend gericht te zijn op Thierry Baudet op social media. Het begon eigenlijk al een aantal weken geleden toen GroenLinks activiste Anne Fleur Dekker twitterde dat ze een taart in Baudet’s gezicht wilde gooien. Vervolgens vroeg ze haar volgers haar te tippen waar en wanneer Baudet in het openbaar zal optreden.

En ze kreeg meteen reacties. Onder andere van iemand die opriep om Baudet te gaan bekogelen met taarten gebakken van menstruatiebloed.

Op Twitter vallen veel mensen bovendien over elkaar heen over vrouwonvriendelijke uitspraken van de lijstrrekker van het Forum voor Democratie. Erik van Muiswinkel steekt zijn afkeer ook niet onder stoelen of banken, hij twittert onder meer dat ‘we het front tegen de BaudetJugend moeten gaan verbreden. Val ‘m aan waar je kan. En steun vrouwen die door ze aangevallen worden’.

Hij noemt Baudet bovendien ‘fascistisch’ en stelt dat hij hiermee zijn steentje bijdraagt in ‘de oorlog die Baudet onze beschaving verklaart’.

Volgens journalist Bas Paternotte wordt er een klimaat gecreëerd dat vergelijkbaar is met het klimaat voor de moord op Pim Fortuyn. ‘Zorgen over de veiligheid van Thierry Baudet zijn op zijn plaats’, schrijft hij op GeenStijl.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,