Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

Deurne  bewees het: Niet passiviteit, maar activiteit zet zoden aan de dijk.

 

We herinneren  ons de gewelddadige, gewapende overval op een juweliersechtpaar in Deurne nog wel. Toen twee gewapende Marokkanen onder bedreiging van een vuurwapen een juweliersechtpaar overviel. Criminelen kiezen er bewust voor een machtsongelijk overwicht op hun (potentiële) slachtoffers te hebben. M.a.w.: (Potentiële) slachtoffers die zich aan de wet houden zijn vogelvrij t.o.v. van de criminelen die zich niet aan de wet houden. In een normaal land handhaaft de overheid het geweldsmonopolie en treedt zij preventief en repressief hard op tegen criminelen. Pakkans en strafmaat zijn het ABC-tje van de crimineel als calculerend burger die calculerend de kosten tegen de baten afwegen. Een ieder weet dat het hier in Nederland droevig is gesteld met de pakkans en met de strafmaat. De handhaving van het geweldsmonopolie door de overheid is dus een wassen neus. Gevolg: Criminelen hebben dus vrij spel. Het juweliersechtpaar dat slachtoffer werd van een gewelddadige, gewapende overval had godzijdank iets ter verdediging van lichaam en goed en was alzo in staat de machtsongelijkheid op te heffen. En godzijdank waren het de daders en niet de slachtoffers voor wie het fataal afliep. Een gevalletje boontje komt om zijn loontje.

Wat natuurlijk ook niemand ontging hoe in die media slinks getracht werd deze daders die er willens en wetens voor kozen iemand anders tot slachtoffer te maken, anders dan de slachtoffers die er niet voor kozen slachtoffer te worden, als slachtoffers weg te willen zetten. Om nog maar te zwijgen over die demonstratie van Marokkanen in Eindhoven die het voor hun criminele soortgenoten opnamen.Vervolgens hadden die Marokkanen de smaak goed te pakken en kwamen ze ook nog naar Deurne toe. En in Deurne verlieten de Deurnaren hun bank voor de televisie en gingen de straat op om aan te geven dat de straat van hun is en niet van die Marokkanen!Deurne was een (helaas zeldzaam) gevalletje pure gerechtigheid!

Geplaatst door- Bevrijder @Bevrijder
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *