• PRO – EU is ANTI – NL
  • KIES VOOR EIGEN LAND-STEM TEGEN DE EU
  • MEER BRUSSEL? – MINDER VRIJHEID!.

Een van deze leuzen zullen we gaan gebruiken voor de lokale verkiezingen.
Daarbij delen we onderstaand flyer uit.
Mocht u ons ergens zien staan kom er gezellig even bij  voor een bakkie leut of een kop soep.

Wist u dat:

• Wat landelijk door Brussel wordt opgelegd, doorwerkt in de lokale politiek?
  • Dit betekent, dat we dankzij Brusselse bemoeienis ook lokaal worden gekort?
  • Ook de gemeenten, het geld dat naar de Brusselse multinationals gaat, moet korten op de burgerij ?
  • Terwijl onze eigen mensen honger lijden en er steeds meer mensen naar de voedselbanken moeten, Brussel nog lang niet tevreden is?
  • Ze ook ons spaargeld nog gaan plunderen?
  • Ze (plotseling en onverwacht) 10% van jou en mijn spaartegoeden gaan innen? ( zie; Beurs.com)
  • De EU/BRUSSEL enkel in stand wordt gehouden door hebzuchtige Bankiers, Multinationals en hun Stromannetjes uit de politiek… sterker nog door hen is bedacht ?
  • De EU Structuurfondsen heeft opgericht, die de economie in alle landen  gelijk wil schakelen?
  • Als we moet wachten tot ook de arme landen ons welvaartsniveau bezitten, we dus nooit meer uit de eurocrisis geraken en het standaard beleid is, om de noordelijke lidstaten op een lager plan te zetten?
  • Een gerenommeerd onderzoekbureau, heeft uitgerekend dat EXIT- EU de welvaart in NL. kan doen groeien, in een mate, zoals we die in een ver verleden hebben gekend?
  • Dit ons de gelegenheid biedt, om o.a. de ouderenzorg (ons visitekaartje), weer op orde te maken?
  • De burger destijds (2005), ondanks het gemanipuleer en angstaanjagerij…massaal tegen Brussel heeft gestemd? (63%)
  • De burger nog steeds niet van mening is veranderd? (zie: BurgerforumEU.nl)
  • De Eurofiele partijen weer ONS moeten vertegenwoordigen en NIET de dictaten van Brussel volgen.
  • We dit kunnen doen, door ze voor één jaartje, ook lokaal, af te serveren, totdat we (wellicht jan. 2015) ons zelfbeschikkingsrecht en vrijheid terug hebben?

PRO – EU : VVD – CDA – PvdA – D66 – Groen Links
ANTI – EU: PVV – SP – 50PLUS – PARTIJ v/d DIEREN.

Het roodgedrukt is een link naar informatie, die u kan vinden op : Sichting-jan.org (knop “Artikelen”)
—————————————————————-

Klik aan.