Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

November- 2015

IN GODSNAAM…WAT IS DIT VOOR CULTUUR,
DIE HUN KINDEREN DIT AANDOEN – EEN ONGEWISSE EN GEVAARLIJKE REIS ONDERNEMEN,
TERWIJL MEN AL IN VEILIGE KAMPEN WAS ONDERGEBRACHT.


https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNFMk4x2HNTzlr2bIiWaU9ojdnrWDrrivaUKsFycSTMm9wsBZ7pQ

http://images0.tcdn.nl/buitenland/article24822491.ece/BINARY/q/immigranten.JPG“Deze foto moet Europa veranderen”

Ja hopelijk dat de burgers eindelijk eens doorkrijgen, hoe we op een afschuwelijke manier gemanipuleerd worden door de NOS als verlengstuk van de regenten, met een uit de duim gezogen verhaal en een kind als inzet om de harten te vermurwen.

Niet dat dit kind niet is aangespoeld, maar het verhaal is heel anders. Deze mensen zijn vertrokken uit Turkije, niet uit wanhoop, maar uit hebzucht “een rijker leven”

Het idee dat dit kind daar wellicht netjes is gedrapeerd voor een zo aandoenlijk mogelijke foto, vervult me met afschuw.

Dit jongetje en zijn ouders zijn opgestapt in Turkije. Er is geen oorlog gaande in Turkije – geloof me, de enig oorlog die gevoerd wordt door Erdogan is tegen kritische journalisten.

Dit jongetje en zijn ouders waren Koerdisch, ze hebben, terwijl ze in een veilig land verkeerden, hun leven in handen van gewetenloze moordenaars gelegd. Dit betekent niet dat ze de dood verdienen. Het betekent wél dat de discussie over vluchtelingen zuiver gevoerd dient te worden.

  EBRU UMAR – Het verdronken Syrische jongetje


http://www.smilies.be/b/boze/8033.gif

Onthoudt:   >>>90 á 95% migranten zijn géén vluchteling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *