Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

Radicale islamieten hebben in Bosnië meerdere hectares grond gekocht. Het geld komt uit Saoedi-Arabië en Qatar. De grondstukken liggen aan de grens met Kroatië. Van hieruit kan men volledig ongehinderd de sharia naar Europa brengen.

lees door. Islamieten voor de poorten van Europa.


.


Resolutie 1743 is een overeenkomst die gaat over onderwerping aan de islam door de niet moslimbevolking van Europa.
Ondertekenaars:

Lees even door AUB….


 EU vrije moslimverkeer

Bovenstaande is een screenshot. Hier de rest van dit artikel.

 

Beste vrienden, als u toevallig op deze pagina terecht bent gekomen, neem aub even de moeite en lees dit.
Ik ben bang, heel erg bang.
Bang voor de toekomst van m’n kinderen en hun nageslacht, want die hebben ze niet meer, tenminste niet een toekomst met de westerse normen en waarden, die staan voor de vrede en veiligheid in onze landen.

.
Er is namelijk een kardinale fout gemaakt. ( Of dient het een opzettelijk doel? )

.
De regeringen van de EU hebben de westerse normen en waarden ingeleverd voor olie: “Het Zwarte Goud” ( ik zeg m.n. ‘de regeringen’ Nooit eerder is er een groter gapend gat tussen de regering en de burgers geweest)
In ruil voor olie hebben ze afgesproken dat alle moslims, overal ter wereld, vrije toegang krijgen om zich in onze landen te gaan vestigen.
Maar niet alleen om zich hier te gaan vestigen.
Ze hebben zich ook verplicht om de islamitische religie te bevorderen en wel door educatie van de niet islamitische ( inheemse ) bevolking.

.
Natuurlijk is dit een zeer beknopte beschrijving van een enorm groot probleem, voor meer informatie kunt u overal op het internet terecht. Op deze pagina wordt het gebruikt, ter indicatie waarom bewegingen als PEGIDA in elk EU land  door DE STAAT- HET RIJK – DE REGERING –  gedwarsboomd zal worden,
zoals in Duitsland op een afschuwelijke manier reeds  gebeurd
,
maar ook in Nederland duidelijk aan de gang is.
.“In Juni 2010 nam de Raad van Europa – onder voorzitterschap van Turkije –
Resolutie 1743 aan; Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa.

Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de Organisatie van de islamitische Conferentie (waaronder de zeer invloedrijke oliestaat Saoedi-Arabië ) kritiek op de islam in Europa te bestrijden.

Ook dringt het erop aan de niet-moslim bevolking van Europa
te onderwerpen aan levenslang voortdurende educatie over de islam.”

Dit is door alle lidstaten van de EU goedgekeurd en ondertekent!!!

 

http://www.smilies.be/m/muziek/note.gif Zonnedauw wenst PEGIDA NEDERLAND sterktehttp://www.smilies.be/m/muziek/note.gif, wijsheidhttp://www.smilies.be/m/muziek/note.gif, standvastigheidhttp://www.smilies.be/m/muziek/note.gif en kracht. http://www.smilies.be/m/muziek/note.gif


 


.

.

Pagina 1:      Pegida & de Staat
Pagina 2:      Foto van politie incognito die duidelijk binnen Pegida aan het rellen zijn.

Pagina3:      brief

Pagina4 :  
Ed uit Utrecht e.a. video’s
Pagina 5:    Aankondiging evenementen/demonstraties.

Pages: 1 2 3 4 5

31 Reacties op PEGIDA Nederland pag. 1 2 3 4

 • Het is eenvoudig hoor. Het plan van Coudenhove-Kalergi wordt uitgerold. Maarrrrr als we als volk een eenheid vormen kunnen we het tij keren, echt waar. Dus kom geweldloos in verzet.Begin met NEE stemmen op 6 april, Daarna een referendum om uit de EU te stappen #nexit, en dan gaan we onze vrijheid omarmen !! En o ja, Hier even een link naar dat eliteplan en waarom er dus een EU is en een van Rompuy en een Angela Merkel, en let even op door welke mensen dit allemaal is gefinancierd en….ach, onderzoek het even en je bent helemaal bij (-:

  http://frissekijk.info/de-masonische-wereldregering-coudenhove-kalergi/

 • Veel neo nazi’s en nvu leden en blood andere honour leden lopen mee met de Pegida betogingen en dat zijn gewoon fascisten.

 • Stop onmiddellijk deze cultuurvernietiging, de moslims zullen nooit aanpassen aan het Europese cultuur [sorry, voor de minderheid die wel aangepast zijn. Het NL volk leeft nu verkrampt en kruipt nu onder de schulp. Bang als men is, als men een beetje kritisch is over het asielbeleid, door arrogante Links voor rascist te worden uitgemaakt. NL wordt wakker geef links niet de podium, dat de grootste meerderheid van de NL bevolking tegen asielzoekers zijn en monddood wordt gemaakt door een kleine minderheidje links die wel voor asielzoekers zijn. Kruip uit je schulp; ik zie mensen overspannen worden, omdat hun huizen in waarde zijn gedaald vanwege een AZC in de buurt of vrezen over de veiligheid van hun kinderen en alsof ineens alle asielzoekers hooggeschoold zijn en voorrang krijgen bij het zoeken naar werk! En de hoogopgeleide NL ers dan, die nu in fabrieken ongeschoold werk doen? NL kruip uit je schulp en demonstreer massaal en haal links van hun voetstuk; de gewone burgers in alle lagen moeten demonstreren tegen het asielbeleid; ouderen/gehandicapten/aangepaste allochtonen etc. Demonstreer zonder de Pegida, want dat geeft een paar linkse betogers weer de podium om de iedereen voor fascist of racist uit te maken. Tijdens de aanslagen in New York en in Parijs, zie totaal geen solidariteit of demonstraties uit Arabische hoek of uit Syrie!!? En nu staan ze allemaal zielig te doen voor de poorten van Europa. Notabene door een oorlog, die ze zelf hebben veroorzaakt!! Voor de oorlog weet de meerderheid in NL niet eens waar Syrie ligt en historisch gezien heeft NL totaal geen enkele relatie met Syrie en zijn we toch niet verplicht om alle Syiers hier te herbergen? En bovendien, wie moet hun land opbouwen als er straks vrede is, want de meeste Syriërs zijn dan ondertussen het land uitgevlucht? Ik hou mijn hart vast als het ooit een keertje misgaat in Turkije. Moet staatsecretaris Dijckhof de Ijsselmeer volgooien, om al die miljoenen Turkse vluchtelingen te huisvesten. mvrgr Jan

 • Terecht geen straf voor verkoop Mein Kampf, schreef Trouw op 1 feb 2016:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4236349/2016/02/01/Terecht-geen-straf-voor-verkoop-Mein-Kampf.dhtml
  Ook onwelgevallige meningen horen zoveel mogelijk in de openbaarheid thuis, oordeelde het
  Amsterdamse gerechtshof.
  Hier is de uitspraak:
  http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHAMS:2016:299
  Iedereen in Nederland die zich zorgen maakt over ongewenste ontwikkelingen(zoals
  de invasie van “vluchtelingen”, kan deze uitspraak als breekijzer gebruiken zodra demonstraties worden verstoord of afgeblazen!
  Onthou dit: een onrecht tolereren is de deur openzetten voor een nieuw onrecht!

 • Linkse muts gebruikt haar dochter voor politieke doeleinden.

  https://www.youtube.com/watch?v=LIWcRaASKsg#t=85

  • Wat een afschuwelijke trut om een baby met politieke issues te belasten.

   Dit soort taferelen zie je ook bij de “religie van de vrede”
   zoals hier
   “De manier waarop IS-strijders kinderen brainwashen, tart alle verbeelding. Dat blijkt nu ook uit een nieuwe video die is opgedoken. In het filmpje is te zien hoe een kleuter een teddybeer onthoofdt. Een ‘fiere’ vader filmt hoe zijn zoon de kamer binnenloopt en voor een IS-vlag in de keel van de teddybeer begint te snijden.”


   En weet je wat ze gemeen hebben, die linkse muts en de islamiet? Ze hebben beiden het idee dit te moeten doen, omdat zij bij “de goeden” horen.

   Geen kruid tegen gewassen….werkelijk..


   Zonnedauw

 • Prettig weekend iederen!
  http://fubar.mobi/2016/02/05/westerse-vrouwen-nemen-voorzorgsmaatregelen-tegen-verkrachtlims/comment-page-1/#comment-30697
  Waren jullie soms ook in Amsterdam vanmiddag.???
  Vergeet niet bijgaande mails te lezen…

 • Het word echt te gek in nederland , de gelukszoeker krijgt alles , en als wij er iets van zeggen , dat discrimineren we .
  Wij worden overal achter gesteld , een voorbeeld waar ik me heel en heel kwaad over maak , een vriendin van ons in den dungen die gaat scheiden en hadden een koophuis , die verkocht is .
  De Vrouw is een maand of 6 bezig met een huurwoning krijgen , maar ze kreeg niks , helemaal niks , nu staat ze met twee kinderen op straat , ze moest noodgedwongen bij haar moeder gaan wonen waar ze ruzie mee heeft .
  Er werd bij die goede gemeente gewoon gezegd de woningen hebben we nodig voor de assielzoekers , en zei moest haar mond houden werd er gezegd , lekker hoor hier in nederland .
  Ik ben echt niet voor discriminatie , maar nu worden wij gediscrimineerd , en wat word eraan gedaan , helemaal niks , veel gespuis word ons door de strot geduwd .
  Ik kom er tegen op staat die klote moslims , ze kijken je net aan of ze willen zeggen wat doe jij hier .
  Er gaan doden vallen hier in nederland eerder is de linkse kliek niet tevreden , wie zal er het eerste weg zijn als hier wat uitbreekt , juist degene die het veroorzaakt hebben , ik ben nu zo ver dat ik ook antie moslim ben geworden .
  Ik is me al gezegd door mijn opa een 30 a 35 jaar geleden , hij zei let maar op de moslims krijgen het hier voor het zeggen , en dat gaat gebeuren , waarom denk je dat Mvr Marid met twee paspoorten is gekozen door dat gespuis , puur om aan te tonen dat postma van de pvv gediscrimeneerd word , en dat noemt men democratie , laat me niet lachen .
  En dan die verkrachtingen , alles ook hier moet in de doofpot gestoken worden want ooo wat zijn ze zielig , eruit ermee , ik scheer ze voortaan allemaal over een kam , goed of slecht eruit
  Ik kan een heel boek schrijven over mijn frustie , jullie snappen me allemaal wel .
  mvg

 • Stichting JaN is eigenlijk ook geen discussieplatform, maar ik heb het e.e.a. aangepast, wellicht dat er zo wat meer respons gaat komen.

 • Loopt hier niet storm. Zeker allemaal naar de wintersport… Oops! Moet zomersport zijn, hoge temperaturen enzo…
  Beste kijkbuiskinderen, dan wordt het nu tijd voor de wakkerschudder van 2015.!! Hou je vast hoor…

  https://www.youtube.com/watch?v=FOJI-z7S_yM
  (zie hierboven de link naar de politie)

 • …moest uiteraard Aboutaleb zijn.

  • “Aboutaleb” en jouw link naar E.J.Bron

   (Oftewel: De ongelooflijk laffe, incorrecte aanslag op de vrijheid van demonstratie van Pegida-Nederland onder supervisie van “De man met de twee paspoorten.”)


   Sommige dingen moet je meemaken, wil je ze geloven! Zo op het oog een platgetreden cliché, maar in wezen doodgewoon een feit. En in dit geval met betrekking tot het optreden van de gemeente Rotterdam in verband met de Pegida-Nederland demonstratie op 19 december 2015: Een laf, achterbaks en zelfs ongrondwettelijk optreden, dat het Nederlanderschap niet waardig is – en dat laatste klopt dan ook wonderwel als je het nagaat. Maar daarover direct meer: …..

   https://ejbron.wordpress.com/2015/12/26/verzwegen-voorwaarden-vals-spel/#more-104887

 • Iedere moslim in het Westen is een infiltrant met een duidelijke opdracht!
  Dat geldt ook voor A.Abolutaleb*
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/26/verzwegen-voorwaarden-vals-spel/#more-104887
  * http://tinyurl.com/jbn9vkk

 • Het zijn infiltranten met EISEN, géén vluchtelingen/migranten/asielzoekers!!!
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-16/#comment-28008
  Zie verder link 3 van mijn comment van 29-11-2015, 08:43
  Aanvulling voor iedereen die nog steeds niet in de gaten heeft wat de bedoeling is: http://tinyurl.com/jcqhac5

 • Algemene oproep!
  Ga NIET in discussie met de politie.!!
  Demonstreren is een grondrecht.
  http://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/comment-page-1/#comment-27995

  @beheer en aan alle lezers in Nederland: Staar je svp niet blind op Wilders en de PVV.
  Dat sommige feiten hard aankomen begrijp ik heel goed, ik moest ook even slikken.
  Val me er niet op aan, ok? Tot op de huidige dag wenst “men” binnen de PVV nergens op te reageren!!
  http://tinyurl.com/qffdwjd
  Iedereen vooralsnog een fijne en vooral rustige kerst en een BETER 2016 toegewenst.
  Gerrit


 • Helemaal mooi G.Deckzeijl jouw link van 2 dec. naar E.J.Bron waarin de toespraak van André van Delft.

  Citaat André: ‘Verder waren van de 32 arrestaties slechts 2 aan de kant van PEGIDA. Het protestbord droeg geen gewelddadige boodschap uit, zo gaf het Openbaar Ministerie de volgende dag toe.
  Dit persbericht staat nog steeds zo op de site van de gemeente. Ik heb Utrecht daarom verzocht dit te rectificeren. Utrecht weigerde. Ik heb toen direct officieel bezwaar aangetekend. Zo kom ik in verzet.’

  Prima André !!

  Zelf heb ik er niet al te veel vertrouwen in dat dit ook daadwerkelijk zoden aan de dijk zal zetten!

  Waaróm?

  Omdat er over Nederland ( en de gehele westerse wereld) de grauwsluier van de links-fascisten zo stevig verweven is, dat je die er zo 123 niet meer af krijgt.

  Ik ben bang,ja echt heel heel erg bang, dat alleen fysiek geweld nog overblijft.
  Dat onze democratische vuist (zoals afbeelding elders aangeeft)
  niet figuurlijk, maar fysiek gaat worden ingezet.

  Maar goed we hebben Wilders nog.
  Als deze MiPre wordt en hij kan veel wurgende regels en wetten nog weer terugschroeven,dan hebben we nog kans, misschien dat “de kogel” via dit obstakel precies voldoende afbuigt om een ramp te voorkomen.
  Maar ja ook van hem kan je niet verwachten dat hij, wat decennia al aan de gang is, in heel korte tijd weer om kan buigen. Mensen moeten dan opnieuw VERTROUWEN leren hebben … tututu…dat wordt moeilijk.


  Zie nog even PEGIDA Dresden http://www.stichting-jan.org/het-verzet/zonnedauws-mijmeringen/

 • @ Karin, 14-11-2015, 21:01
  Dit al eens gelezen? 4 PVV-leden in Brussel willen Edward Snowden laten opsluiten!
  http://tinyurl.com/pcjtoft
  Voor jouw info: alle religie is verzonnen, bijbel en koran idem dito.
  Klik dit maar eens aan: http://tinyurl.com/plhcawp
  (bedrijfshandboek v.d.vernietiging van de mensheid)
  Lees dit ook: http://tinyurl.com/nbvqarh (Het Project)
  Vraag dat maar eens aan moslims in Gouda.
  Trap er niet in als ze beweren er nooit van gehoord te hebben.!!!
  http://fubar.mobi/2015/11/27/spandoek-opgehangen-aan-erasmusbrug-stop-pegida/comment-page-1/#comment-26367

 • Ongelofelijk wat er gebeurd, en dan nog Geert Wilders als leugenaar uit maken, die klote regering hier kan alleen maar ja knikken en er heeft er geen een ballen in zijn broek, om te durven zeggen dat Wilders gelijk gaat krijgen.
  Dit gaat uitlopen op heel veel ellende, wordt het al niet een oorlog.
  En de moslims die hier al zolang wonen of zijn geboren, zijn die zo bereidwillig om weer zo streng te gaan geloven,en als ze dat doen moeten ze de Koran wel echt leren en geen verzinsels leren, in geen Koran is wat nu gebeurd goed bevonden. het is praktisch het zelfde als de bijbel. dit zeggen de normaal denkende moslim zelf. Hier in Gouda is het net Marokko alleen nog een beetje zand en kamelen, en je hoeft niet meer naar die landen op vakantie, en maar loverboy zijn, inbreken, stelen en die nederlandse hoeren (vrouwen en meisjes) lastig vallen.
  Altijd was koopavond gezellig maar nu wordt je als vrouw uitgescholden en bespuugd als je niet op hun gesis in gaat, laten ze het zootje wat niet aanpast a.u.b op een houtvlot terug sturen.
  Echt er zijn er een paar die echt zich aangepast hebben maar dat is jammer moeten ze ook maar eens de waarheid aan die holbewoners
  vertellen, en hoe het wel kan. Moslim gegreformeerd katholiek of what ever, behandel de mens zoals je zelf in het buitenland of hier behandeld wil worden, geen moslim wil zijn kind verkracht of vermoord zien worden, alleen gestoorde freaks misschien maar die mogen de electr. stoel krijgen

  • “Zand en kamelen” Het lijkt warempel wel alsof zelfs het weer zich aan gaat passen.

   Inderdaad het is hun cultuur waar wij niet goed mee uit de voeten kunnen. Zij ( op de uitzondering na) zien uitschelden, bespugen en naroepen als hoer en kankerwijf als vrij gematigd en zelfs het kopschoppen vinden ze eigenlijk nog wel moeten kunnen. Ze zijn echt beledigd en gekwetst als ze er voor worden aangehouden of opgepakt, laat staan ook nog een taakstrafje krijgen.


   Zonnedauw

  • Rot op met ophitsen de praatjes

 • Zelf heb ik meer dan 40 jaren in het buitenland gewerkt als Kapitein op off-shore schepen om havens
  en haventoegangen gangbaar te maken.
  Werkend in Nigeria ben ik 2 keer gekidnapped geweest en heeft mijn firma (HAM in die tijd) 2x meer dan
  35.000.- Dollars aan de moslim hufters moeten betalen de derde keer hebben wij ze in een val gelokt en
  hebben Nigeriaanse Mariniers er een eind aan gemaakt.
  Het is dan niet vreemd dat ik de toestroom van Moslims in NL niet erg leuk vind, als ik die hufters zie
  heb ik de neiging om hetzelfde te doen als dat wat zij mij aangedaan hebben,pistool op je hoofd,mes op je keel etc!

  • Inderdaad ik heb nooit iemand over jullie horen spreken ‘de grote groep Nederlanders die van beroepswege al eens met de gruwelen van de Islam in aanraking zijn geweest.”

   Zij zullen het meer dan gemiddeld zwaar hebben, om met de bloederige beelden van het kromzwaard nog op hun netvlies
   ditzelfde soort mensen nu op Nederlandse bodem weer tegen te moeten komen en ze met liefde omarmen.

   Dit leed van onze eigen mensen zal wel allemaal in de doofpot zijn verdwenen, want in één ding zijn veel Nederlanders goed en dat is dat ze ALLE Leed van de hele wereld op hun schouders willen nemen, behalve die van onze eigen mensen.
   Daar zijn ze op de een of andere manier allergisch voor en is zelfs een naam voor: “afkeer van het eigene. Oikofobie”

   Erg he?

   Zonnedauw

  • Idiote imbeciel ben je om kapers te vergelijken met gewone mensen die hier leven

 • Voorspellen is moeilijk, vooral de toekomst, zei een beroemd fysicus eens. Maar wat we zien in de geglobaliseerde wereldpolitieke geschiedenis, liegt er niet om! Als dat zo doorgaat zoals het nu gaat, gaat het niet goed! Maar goed, nogmaals: voorspellen is heel lastig. Niemand weet hoe Nederland, Europa, en de wereld er over 50 jaar uitziet. Misschien (hopelijk zelfs!!!) maken we ons wel druk om niets. Maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen!

  Een kleine 50 jaar geleden waren er nog maar ‘slechts’ ongeveer zes/zevenhonderd miljoen moslims, nu ver over het miljard! Natuurlijk, wereldbevolking is ook behoorlijk gegroeid…). Maar toch… Geo-politiek gezien is dat allesbehalve de aanwas in de eigen gelederen in het Midden-Oosten, maar is dat vooral dankzij onderwerping (met meestal veel geweld!) van allerlei landen, vooral in Afrika, waar de grens tussen niet-islamitische en islamitische landen steeds verder opschuift naar het zuiden, ten gunste van de moslims! En natuurlijk, de enorme instroom van vooral moslims in Europa! Ongelooflijk, inderdaad net een tsunami. Je kunt vallen over zo’n term, wat veel mensen doen, maar ik val veel meer over het feit dat het helaas zo is!
  Wat is er aan de hand op de lange termijn? Vanuit het verleden weten we dat in 1529 de Ottomaanse moslims verdreven werden vanaf de ‘Poorten van Wenen’. In 1683 voor de tweede keer, door een dappere Poolse generaal met zijn leger. Was dat definitief? Welnu, als je nu ziet wat er aan de hand is, staan ze (de moslims) niet voor de Poorten van Wenen, maar zitten ze erin! Net zoals in Parijs, Londen, Amsterdam, Marseille, en zo ongeveer alle grote én kleine steden en zelfs dorpen in heel West-Europa, terwijl datzelfde proces inmiddels ook in Oost-Europa begonnen is. Saoedie-Arabië financiert (of is bereid dat te doen!) de bouw en onderhoud van duizenden moskeeën in Engeland, Duitsland, ja overal, terwijl ze nauwelijks vluchtelingen opnemen (ongeveer 600…, en dan nog alleen ‘kapitaalkrachtigen’!).

  We kunnen nog lang doorgaan met de feitelijke veranderingen die er in ons Europa aan de gang zijn, maar het wordt de hoogste tijd dat er maatregelen genomen worden om te voorkomen dat de politieke macht van de islam te groot wordt. Ik zou een variant van Marx kunnen gebruiken: Er waart een spook door Europa, niet van het communisme, maar van de Islam!
  Wat zou de beste maatregel zijn als je ZEKER wilt zijn van het behouden van onze democratische rechtstaten in Europa? Het lijkt me zonneklaar: een quotum voor moslimvluchtelingen of andere moslims! En we zouden moeten zoeken naar een volkenrechtelijk mandaat om dat te doen, nl ter bescherming van de eigen cultuur. Jaren geleden was er een vergadering van Europese ministers van BZ, over de Europese Grondwet. Daar wilde Jürg Haider aan meedoen. Hij werd geweigerd. Waarom? Hij zou de democratische structuur van Europa kunnen ondermijnen… Mooi precedent, niet?


  Ik denk dat Pegida onze ideeën vooral op een niet beledigende manier, maar wel heel concreet en heel ‘recht voor zijn raap’ moet aankaarten. Zonder toevlucht te nemen tot ‘schuttingtaal’, wat de linkse kerk, internationale socialisten, veel gelovigen enz. toch alleen maar zullen gebruiken om onszelf en alles waar wij voor staan (en dáár gaat het en slotte om!), te demoniseren! Dat hebben we afgelopen zondag wel weer gezien!
  De borden ‘Nazi-staat, enz. logen er niet om! Ik zou ook een mooi bord weten;

  Nee, wij willen géén nazi-staat,
  maar jullie doen aan landverraad!

  Zag net dat er begin november weer een bijeenkomst is. Als jullie als Nederlandse vertegenwoordigers van Nederland er prijs op stellen, wil ik meewerken aan het ontwikkelen van een keiharde, maar niet overbodig beledigende tekst voor een speech oid.
  Op die manier krijgen we wellicht veel meer begrip, sympathie en stemmen voor ons doel:
  Het behoud van ons mooie en vooral vrije democratische Nederland!

  In mijn werk heb ik al veel mensen aan het denken gezet en zelfs ‘bekeerd’ voor de goede zaak, en dat zonder dwang, maar met argumenten!

  Hartelijke groet en veel succes, John.

 • al een kleine vijftig jaar is de politiek bezig nederland weg te geven aan moslims en daardoor de oorspronkelijke Nederlanders
  zeer ernstig te schofferen,het waarom zal dan de olie zijn (oa)maar er zijn natuurlijk tal van redenen die alleen niet kenbaar worden gemaakt.
  de islam is een gewelddadig geloof en daarin komen de gruwelijkste moorden, verkrachtingen, roven en GOD weet wat al meer
  wat de moslim mag doen tegen ons z.g. ongelovigen.
  ik heb een aantal jaren een relatie met een Turkse moslim vrouw gehad, de (doods)bedreigingen tot aan een vechtpartij aan toe,nu ben ik niet zo bang en timmerde die turk de deur uit maar dat het gebeurd,uiteraard heb ik aangifte gedaan en het persoon kreeg een taakstrafje
  niet noemenswaardig.
  zoals de geschiedenis ons leert moet er blijkbaar bij regelmaat een oorlog zijn om daarna weer een florerende economie te hebben maar
  de oorlog(burger) waar wij op aansturen zal een gruwelijke oorlog zijn zoals in syrie daar ontkomen wij niet aan.
  de regerings partijen pvda,d66,sp,groen links, zien niet het gevaar en dat is wat duizenden(miljoenen) Nederlanders niet begrijpen.
  het is geen paranoia,maar een stuk logica, nu ben ik geen geleerd mens maar elk normaal denkend mens ziet het gevaar van de islam,waren het christenen die hun land ontvluchten was het een heel ander verhaal, zoals de geschiedenis laat zien zijn de moslims continu
  oorlog aan het voeren, de Hongaarse minister president ziet het goed en zoals poetin zich uitlaat ook hij ziet het goed en zo zijn er meer,
  maar de nederlandse regering blijft hun koppen in het zand steken en waarom doen ze dat, het kan niet alleen voor de olie zijn.
  het zal niet zolang meer duren voordat de bom barst en misschien is het ook het beste , misschien dat we na deze oorlog geleerd hebben
  dat de islam een gewelddadig geloof is en Europa deze mensen nooit meer moet binnen halen.
  erik.

  • “het zal niet zolang meer duren voordat de bom barst en misschien is het ook het beste , misschien dat we na deze oorlog geleerd hebben
   dat de islam een gewelddadig geloof is en dat Europa deze mensen nooit meer moet binnen halen.”

   Je kan wel stellen dat we – dankzij de welwillendheid van de EU – nu midden in de oorlog met de gewelddadige islam zitten.

  • Weet je Erik ik reken onze politiek als goed bij verstand zijnde en bewust van waar ze mee bezig zijn.
   Mocht hier dus de volksopstand uitbreken, dan komen ze bij mij niet weg met : “Ich-habe-es-nicht-gewusst” zoals
   nu steeds wel steeds geval is …Teeven, Opstelten, van Miltenburg, Rutte enz. rennen als jonge haantjes over het Binnenhof,
   TOTDAT …… de Tweede Kamer wat meer wil weten over sommige dubieuze en zelfs onwettige handelingen,
   dan zijn ze plotseling allemaal seniel geworden en….. “haben es nicht gewusst”

   Als er na de revolutie weer democratie gaat heersen, dan mogen al de tweeledigen voor de rechter verschijnen vanwege volksverraad.


   Zonnedauw


  • ik heb er genoeg van ik ben limburger en nederlander er uit met dat soort volk   .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

We zijn het zat