Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

 

Geheimgehouden EU-afspraken.

Al de EU landen hebben middels resolutie 1743 afgesproken tot “vrije toegang” en “levenslang voortdurende educatie over de islam.” Dit is tot stand gekomen onder het voorzitterschap van GASTLAND Turkije.

 

Deze “aanbevelingen” zijn door de Europese lidstaten in allerlei  wet en regelgeving gevangen en men is nu nog steeds bezig, om onze wetboeken aan te passen.

Dit verklaart ook waarom men economische gelukszoekers hardnekkig “vluchteling” blijft noemen.  90 á 95% migranten zijn géén vluchteling.

 

 

 


en door naar …

PEGIDA & DE STAAT

 

 

PEGIDA is de Duitse afkorting voor “Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland”. Over Pegida Dresden gaat hier het verslag. Hen neem ik als ijkpunt hoe de krachtmeting tussen de politieke elite en de Pegidaburgers van de lidstaten zich zal verhouden .
.26 november 2014
Afbeelding
“Pegida”, “HoGeSa”, “Demo für alle”: Duitsland gaat de straat op. Iedere week zijn het meer demonstranten, *maar de politiek en de grote media reageren met negeren of belasteren.

2 december 2014
Afbeelding

Wij zijn het volk! – geen strijdkreet, maar een steeds opnieuw gescandeerde legitieme vaststelling van de ongeveer 8000 vreedzame demonstranten maandagavond in Dresden. Aan het begin drukte “Pegida”-oprichter Lutz Bachmann alle deelnemers nog eens nadrukkelijk op het hart om kalm te blijven. *De minister van binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Markus Ulbig, had de organisatoren rattenvangers en daarmee de deelnemers ratten genoemd, wat velen in het verkeerde keelgat schoot. Desondanks was de stemming gelaten. Reeds op weg naar het ontmoetingspunt was de bereidheid van de linkse maatschappijterroristen om de demonstratie te verstoren, niet over het hoofd te zien geweest. Vele deelnemers moesten worstelen om bij de openingsrede aanwezig te kunnen zijn. Ondanks de aanwezigheid van enorm veel politie werd de tegendemonstratie veel te dicht in de buurt van het ontmoetingspunt gelaten.


15 december 2014

Afbeelding
Het protest blijft niet beperkt tot Dresden. Ook in Düsseldorf, Kassel, Würzburg, Leipzig, Darmstadt en Bonn vindt Pegida weerklank. En ook al komen er minder mensen op af dan in Dresden, de beweging groeit. Naast de Duitse Facebookpagina, is er nu ook een Oostenrijkse. Ook daarop wordt aangekondigd dat er binnenkort een demonstratie komt.

 

 

Waarom het voornamelijk de Overheid is die PEGIDA wil boycotten? Omdat ze de moslims iets hebben beloofd.
Al de EU landen hebben middels resolutie 1743 afgesproken tot “vrije toegang” en “levenslang voortdurende educatie over de islam.”
In elk land zal dus PEGIDA op weerstand van de regering kunnen rekenen.

https://ejbron.files.wordpress.com/2015/01/screenshot_209.png?w=640

De Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), heeft de organisatoren van PEGIDA ertoe opgeroepen om de geplande maandagsdemonstratie in Dresden af te zeggen. *Bondskanselier Angela Merkel (CDU) hernieuwde haar oproep aan de Duitsers om niet naar de demonstratie te gaan.De Duitse minister van Justitie Heiko Maas heeft woedend gereageerd op de plannen van de Patriottische Europeanen Tegen Islamisering van het Avondland (Pegida). Als die een beetje fatsoen hebben, zeggen ze de bijeenkomst van maandagavond af, aldus Maas. Volgens hem verdienen de slachtoffers van de terreur in Parijs, zeventien mensen, het niet te worden misbruikt door deze ophitsers.

 12 januari 2015

http://images0.tcdn.nl/buitenland/article23549707.ece/BINARY/q/pegida.JPG


20.000 Aanhangers van de Pegida-beweging lopen maandagavond door Dresden. Ze protesteren met hun stille tocht tegen de vermeende islamisering van Europa. Ook worden met de tocht de slachtoffers van de terreuraanslagen in Parijs herdacht.*Het volk heeft geen gehoor gegeven aan de oproep van Angela Merkel.
...


.

13 januari 2015
Nadat de oproep van Bondskanselier Angela Merkel (CDU) om niet naar de demonstratie te gaan,
geen vruchten had afgeworpen, werd er door haar partijgenoten opgeroepen tot een “machtige antibeweging”
De geruchten gaan dat deze tegendemonstratie gefinancierd wordt door de Overheid,
wat gezien hun partijdigheid ook heel aannemelijk is.

https://ejbron.files.wordpress.com/2015/01/screenshot_514.png?w=640

 

 

40.000 – Politiek en media kunnen PEGIDA niet stoppen

Minuut stilte voor alle slachtoffers van religieus gemotiveerd geweld
PEGIDA-organisator Lutz Bachmann riep de deelnemers op tot een minuut stilte, “maar niet alleen voor de slachtoffers van Parijs, maar voor alle slachtoffers van religieus gemotiveerde misdaden.” Terwijl de patriotten zoals gebruikelijk vreedzaam optraden, kwam het bij de diverse manifestaties tot zware links-extreme onlusten, bericht de “Junge Freiheit”.

*In Duitsland stoken alle in het parlement vertegenwoordigde partijen op tegen PEGIDA-deelnemers met deels mens verachtende uitspraken zoals “gespuis” of “schande voor Duitsland”..


.

.

Kan de gematigde burger het volhouden om tegen de – door de regering opgeroepen stoottroepen op te blijven boksen?
Bovendien gaan die stoottroepen zich onder de gematigde PEGIDA demonstranten begeven –
zoals er ook overal in Midd. Oosten gebeurt – om zodoende hun blazoen te besmeuren.
Kunnen ze het volhouden om de gelederen te blijven sluiten en de agressieve regeringsclubjes buiten de deur houden?
Het zal niet meevallen om de toorn van de macht te blijven weerstaan..

Screenshot_217


.
Inmiddels gaat  PEGIDA ondanks de enorme tegendruk toch door met de acties en  laat zich niet door de eigen regering ringeloren. Om  de agressie der tegendemonstranten uit de weg te gaan, hebben de organisatoren de demonstratie op het laatste moment van maandag 26 naar zondag 25 januari verplaatst.
Voorlopig dus 1-0 voor PEGIDA https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGIilZm4FEF_qouFdyDAHoqPG1b-vMj4h8kw0gCWsNSprNIWVOWA

En zie aan daar heb je het al.
De door de politiek opgeroepen “tegenbeweging” gaat over tot het dreigen met geweld en zoals verderop in dit artikel zal blijken, worden ze hiervoor ook nog  door de staat betaald.
Dus naast de staatssubsidies die dit soort clubjes sowieso al krijgen, wordt er bij calamiteiten nog eens extra geld uitgetrokken.

Antifa ruft zur finalen Schlacht gegen PEGIDA auf, auch mit Waffengewalt

 

toespraak & video Beslist even bekijken.  Het is de enige die er nog te vinden is, de rest is overal verwijderd.

Het is in het Duits, maar de scheldwoorden, schuttingtaal en dreigementen zal door iedereen wel begrepen worden


.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

2 Reacties op PEGIDA Dresden

  • Gelukkig zijn er nog Nederlanders die op durven te komen voor hun mening en die eerlijk durven te zeggen dat ze bang zijn. ja, ik ben ook bang en maak mij zorgen om de snelle opkomst van agressieve moslims (Bo-Ko-Haram, Islamitische Staat, Syrië strijders….) ze worden talrijker en hun aanslagen komen steeds dichter bij. Tegen islam zijn of bang zijn voor deze dwaze en gevaarlijke religie heeft niets met racisme te maken. Hopelijk worden veel mensen wakker geschud door de aanslagen in Frankrijk, Koeweit en Tunesië allemaal vandaag 26 juni, allemaal even koelbloedig, allemaal in naam van deze vreemde en gevaarlijke cultuur: islam.

    • het trieste is dat mensen naief blijven en blijven geloven in het goede van de mens, het is inderdaad geen discriminatie maar gewoon zien
      dat de islam een gevaarlijk geloof is,al duizenden jaren lang word er oorlog gevoerd waar de oorzaak het geloof is,wij zijn dit allang ontgroeid maar nu wij de minder ontwikkelde Arabier hier naartoe halen zal er uiteindelijk weer een oorlog komen waar het geloof de oorzaak van is, een vicieuze cirkel, oorlog,opbloeinde economie,oorlog en zo zal het wel blijven doorgaan tot de wereld volledig vernietigd word door de kernbom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *