Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

90 á 95% migranten zijn géén vluchtelinghttps://www.computable.nl/img/56/59/org_org/5659396.jpg

Met de vluchteling heeft niemand moeite,
maar de neppers dat is waar de discussie over gaat, in elk geval zou moeten gaan. Alleen is bijna niemand hier van op de hoogte
en schaart men elke aangekomen of aangespoelde burger, onder dezelfde noemer: “vluchteling”

Zolang onze landen overspoeld worden met 90 á 95% nepvluchtelingen, die hier voor veel chaos en onrust zorgen, kunnen we ons niet voor de volle 100% voor de echte vluchteling inzetten en daar hebben ze wél recht op. Maar zoals we allen weten, is dát het niet waar de communistische partijen SP-Gr Links- PvdA zich ook zorgen om maken, die willen eenheid oftewel ….dictatuur.
.
De regenten dienen het onderscheid te maken tussen de echte en de nepper, maar dat doen ze niet,
vandaar dat er tweedeling in de maatschappij ontstaat.
De Overheid geeft verkeerde signalen

 

 

6 mrt. Elsevier : 90 procent asielzoekers nu economische migrant  Nu ze eenmaal zijn overgestoken, mag er door “de Pers” melding worden gemaakt….ze kunnen immers niet terug ( men weet niet waar eigen land is) Ze moeten nu eerst allemaal de procedure in en die kan gerekt worden en gerekt en gerekt …zoals we allen weten.

De Overheid had veel eerder maatregelen moeten treffen en weet dat de enige manier  ‘afschrikking’ is, dus de grenzen sluiten en mensen in de eigen regio opvangen en financieel steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *