Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting.
.De grote hoop, Massahysterie, Één schaap over de dam, Kuddegedrag, Voorbeeld doet volgen, enz.enz.

Dit zijn de begrippen die wel eens in werking zouden kunnen treden, nu Wilders over het drempeltje van 39 heen is gegaan.

images 2

http://www.geenstijl.nl/archives/images/41zetels.jpg


.
We moeten niet vergeten dat heel veel mensen die de politiek niet volgen, behalve via het NOS journaal en een paar TPO programma’s, een enorme lading Wildersbashing over zich heen hebben gehad en zich eerst over hun vooroordeel heen moeten zetten.

Daar kunnen die 41 zetels weleens prima bij helpen. De mens is nu eenmaal een kuddedier, wat betekend dat ze toch graag bij elkaar willen horen.

Bij 41 zetels “een grote meerderheid” durven de meeste het wel aan om ook PVV te kiezen misschien, ze zijn dan immers geen uitzondering meer.

Vaak hoor ik de laatste tijd i.v.m politieke issues, het begrip “kantelpunt”

Zou het drempeltje van 39 zetels, zo’n kantelpunt voor de PVV zijn? Er rekening mee houdende, dat er na de tweede wereldoorlog  nog nooit zoveel mis is geweest ( opnieuw moeten we vechten voor zelfbehoud ) – zou Wilders wel eens heel snel, richting een nog veel groter aantal zetels kunnen gaan.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUmQTRJ2TxFftQfX4WlaRYp_ECM_gi330n63kSSEAHQg5JgUSXPw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *