Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

 

 

Een groep vreemdelingen,die illegaal het land zijn binnen gekomen, horen niet in de Keulse pot waar het beleid ze in stopt, maar in detentie.

 

http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2015/10/muslim_refugees1_1-e1444193856772.jpg


 

Hoewel het politiek correcte denken ons aanspoort om onmiddellijk de vreemdeling de hand boven het hoofd te houden en hun misdaden af te schermen, geven de getuigenissen van de vele verkrachten en aangerande vrouwen, duidelijk aan dat het om  Syrische vluchtelingen  ging.

Aanranders waren vooral Syriers

Justitie: aanrandingen waren georganiseerd

Gebeurt ook in Nederland
Terwijl de politiek correcten nog steeds aan het bedenken zijn hoe ze dit soort groepen moeten ontzien, kwam Wilders met een oplossing om vrouwen te vrijwaren van dit seksuele geweld.

Hij wil alle vreemdelingen die ons land binnendrijven, voorlopig vasthouden, in ieder geval totdat ze zijn doorgelicht en gecheckt.  Moet zeggen dat mij dat ontzettend redelijk lijkt. Jullie niet dan?

Vooral als je bedenkt dat er van de 100% misschien maar 5% vluchtelingen zijn en de rest ( 95%) een bijeengeraapt zooitje die om voor hen motiverende reden onze grenzen zijn overschreden. Illegalen die we niet kennen en niets van weten behalve  dat het geen Nederlanders zijn.

Vreemdelingen, die illegaal de  landen binnendringen en daar met elkaar  afspreken (Justitie: aanrandingen waren georganiseerd )  om de EU onveilig te maken, door de vrouwen te belagen, vernederen en te verkrachten. Mensen die hier speciaal naar toe zijn gekomen om  de burgers opzettelijk te provoceren. Dit kan je zien als  een oorlogsdaad waar je het oorlogsrecht op toe moet passen. Sowieso kan je ze vastzetten vanwege hun illegaliteit.

Sommigen knuffelaars blijven de 95% nog steeds “vluchteling” noemen en willen dat ze als Nederlanders behandeld worden en ook dezelfde rechten krijgen, maar….

dat kan natuurlijk niet. 

 https://jdreport.com/wp-content/uploads/2015/04/10219363816_e34a1a43f5_swedish-blonde-e1429731153348-720x340.jpg

Zou toch te gek zijn dat Hitler- vanwege onze tegenstand-  wapens nodig had om de rechten van ons land te vervreemden – en dat deze aangespoelden, vanwege de knuffelaars,  maar met hun vingertjes  hoeven te knippen ……kangewoonniet
Zie: ‘Fluwelen Revolutie…..’ http://www3.picturepush.com/photo/a/4009456/640/4009456.jpg
Zie ‘Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers in Zweden’ 
Migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen

 Gebeurt ook in Nederland
Nog meer doofpot

 

…en dan nog iets: ‘Vervloekt het politieke klimaat, die ons de misdaad der import in de schoenen wil schuiven” http://www.smilies.be/b/boze/17113.gif


.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *