Hier is een filmpje van de  PEGIDA demonstratie …

tenminste dat was de bedoeling, maar die kwamen er nauwelijks in voor.

Het tegenprotest werd n.l. georganiseerd door SP, GroenLinks en de PvdA
en wat je vooral ziet zijn krijsende, schreeuwende, gillende en gewelddadige Linkse Fascisten.

Waar normaliter de tegenacties onder de noemer AFA of andere louche clubjes werd geregistreerd vonden de partijen het blijkbaar een geschikt moment om de verantwoording nu maar eens onder eigen clubnaam te registreren.

Dat schept duidelijkheid .

Het mag nu hardop gezegd….

…………………………………………………………..

Linkse AFA clubsbehoren tot de: SP – Gr Links – en de PvdA  .

…………………………………………………………………….

“De LINKSE Actievoerders(afa clubs)  worden  georganiseerd door de regeringen en worden daarom NIET aangepakt, ze moeten inzetbaar blijven voor de volgende klus.

….en als je nu even het filmpje bekijkt kan je met eigen ogen aanschouwen hoe ze zich gedragen.
Het zijn echt geen lieve zachtaardige koorknaapjes
( wat de NOS je wijs wil maken) maar harde fascistische communisten die geen tegenspraak dulden en met democratie niks van doen hebben.

Je ziet in het 5 min durende filmpje de van haat vertrokken gezichten
en hoe afgrijselijk en rauw hun stemgeluid klinkt vanwege ongecontroleerde emoties.

uunk.gif

LEES: ‘Het tegenprotest wordt georganiseerd door SP, GroenLinks en de PvdA.’