Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

Nagekomen bericht. Jodenhaat geschrapt uit Opsporing Verzocht


Zielige vluchtelingen boven water gehaald door Jan Roos. Bleken twee Marokkanen te zijn.

Waarom mogen wij niet weten of misdaden gepleegd zijn door import mensen? Omdat 60% van de criminaliteit gepleegd wordt door  de import terwijl ze  nog geen 5% van de bevolking vertegenwoordigd. Dus 5% etnischen pleegt 60% van de totale criminaliteit, waarvan Marokkanen de kroon spannen. Vandaar ook dat Wilders minder, minder, minder, het land in wilde hebben. Maar daar kreeg hij de regenten tegen en om te voorkomen dat te veel mensen hier weet zouden krijgen van de cijfertjes,  heeft men allemaal bepalingen en regeltjes gemaakt. Zo mogen we eigenlijk alles wat de moslim en de islam typeert niet meer gebruiken, het zijn geen wetten geworden- want die kan je aanvechten – maar ongeschreven regeltjes over fatsoensnormen, waar het publiek net zo lang wordt bestookt tot het is ingedaald en als normaal wordt gezien dat misdaden gepleegd door de immigranten wordt aanvaard als Nederlandse misdaadcijfers,  vandaar dat men in opsporing verzocht ook niet meer de voor het onderzoek van belang zijnde typeringen gebruikt wanneer het om niet oorspronkelijke Nederlanders gaat.

Lees ook even: De islam krijgt in steeds meer landen, organisaties en bedrijven een speciaal beschermde status.

Schokkende cijfers criminaliteit Marokkanen.
Oververtegenwoordiging niet-westerse migranten in verdachtencijfers onverminderd hoog.

Minder Marokkanen is minder criminaliteit en fundamentalisme


 

Samuel (87) en Diana (86) werden door twee “zielige vluchtelingen”, zodanig in elkaar gestompt en getrapt dat Samuel (zie foto) nu blind is en de twee niet meer zelfstandig kunnen wonen.
Jodenhaat

Waarom ik weet dat het om zielige vluchtelingen gaat?

Omdat er een heleboel relevante informatie niet is genoemd vanwege stig-ma-ti-se-ring G..V..D!!http://www.smilies.be/b/boze/1367.gif

Zo is bijvoorbeeld tegen Diana, die de Duitse vernietigingskampen overleefde, geroepen:

“geef hier vuile jodin, nu is het van ons’’ en “ze hadden jullie moeten vergassen”

 


Ja kijk, hoewel dit informatie was waardoor je de daders makkelijker aan kon wijzen, kan je dit natuurlijk niet bekend maken.
Stel je voor zeg dat we de zieligheid zoals Jodenhaters, Homobedreigers, geiteneukers, kopschoppers, kinderverkrachters, vrouwonderdrukkers enz enz. gaan koppelen aan hun (specifieke) criminele daden….
Nee hoor dat gaan wij niet doen….

of beter gezegd het lieve gedeelte van Nederland “de goedmens” gaat dat niet doen, die neemt liever de schuld op zich en geeft de buitenwereld de indruk, dat Nederland qua niveau ettelijke levels naar beneden is geflikkerd en nu op gelijke hoogte staat  met barbarij,  behorende bij een IQ van 75.

Jammer genoeg zal er naar dit vreemde verschijnsel geen onderzoek worden gedaan…..mag…niet! http://www.smilies.be/b/boze/1377.gifJodenhaat geschrapt uit Opsporing Verzocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *