90 á 95% migranten zijn géén vluchteling

Deze 90 á 95% avonturiers, zijn vaak jonge kerels, die voor hun reis naar het beloofde (Duitsland ‘Merkel”)land, hun vrouw en kinderen in de steek laten.
Om deze nepvluchtelingen – die een enorm gevoel voor dramatiek hebben – https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrxJrZDbIThvNrxXHVOaceOg0nQwbsmJIxAr90ks6cazaLqf2jjanken wij ons de ogen uit het hoofd en menen al hun ellende en leed op onze schouders te moeten nemen. Werkelijk ik zie op tevee zelfs bij mannen de tranen over hun wangen biggelen….

Waarom?

Omdat de regenten met de NOS als propagandamachine ons wijs hebben gemaakt dat er enkel echte vluchtelingen de oversteek waagden.

KOLDER!!

Onthoudt: ‘ 90 á 95% migranten zijn géén vluchteling’

en als je even doorleest, dan zal je zien dat deze neppers onze tranen niet waard zijn.

.NOS: Stationsplein in Keulen- tientallen vrouwen aangerand en beroofd, door mensen met Arabisch en Noord – Afrikaans uiterlijk.
http://img.humo.be/q100/w1200/h628/img_727/72782.jpg“Op Oudejaarsavond hadden zo’n duizend mensen zich verzameld bij het centraal station van Keulen. Vanuit deze massa vormden zich kleinere groepen die vrouwen belaagden.
“Ze zaten aan mijn borsten en aan mijn billen”, zegt de Duitse Julia W.  De 40-jarige vrouw werd, net als tientallen andere vrouwen omsingeld, betast en beroofd.

18- 01-2016  Intussen zijn 766 aangiftes bij de politie binnengekomen vanwege de Keulse nieuwjaarsrellen. Daarbij zitten 381 mogelijke zedendelicten.

We herinneren ons de Arabische lente nog: De Arabische Lente behelst een golf van opstanden, protesten en revoluties in de Arabische wereld.Waar het verkrachten en vernederen van vrouwen en kinderen als oorlogsretoriek werd gebruikt.https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWPZHhNoqn8nFyb4i-4o1RbH695J1477YHaTz2cWsv_gag8ujuwg

Hun tactiek:  “met meerderen tegelijk het slachtoffer omsingelen (isoleren van de menigte) en dan toeslaan”

Slachtoffer Keulen: ik werd door meerdere mannen geisoleerd, betast, vernederd en beroofd.

Verkrachtingen Tahrirplein: ‘Ik werd in de kluwen van mannen teruggetrokken’

.De moslims die op het Tahrirplein hebben gestaan, staan nu als nepvluchteling in Keulen op het Stationsplein.

Veel Twittervrienden, hadden dit al voorspeld en ook op het internet zag je hier over schrijven.

90 á 95% migranten zijn géén vluchteling

.Door Blondemevrouw

” op de dag Mubarak ten onder ging, werd het Tahrirplein overgenomen door moslims en mannen van de moslimbroederschap. Vrouwen met hoofddoeken en burka’s, mannen met islamitische barbaarse opvattingen. Wat er toen gebeurde… Lees hier dit horror scenario

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9zl0UlOgX1pnMrnQsVT9IeLGv8DjEG9MTuKCii_BVeDf_s3RLDit zijn onze EU leiders.  Zij hebben de grenzen opengezet voor nepvluchtelingen waaronder verkrachters en terroristen. Daardoor hebben ze een afschuwelijk nieuw fenomeen over het westen uitgeroepen.

Politiecommissaris Wolfgang Albers noemde het vandaag op een persconferentie:

“een volledig nieuwe dimensie van geweld”

Dit is wat ons te wachten staat, indien we niet rigoureus ingrijpen.

Mohamed El-khateeb, een vrijwilliger voor OpAntiSH, schreef op Facebook een verslag van wat hij afgelopen zondagavond heeft gezien. Hij liep over het Tahrirplein, op zoek naar zijn collega’s, toen hij een opstootje zag. ‘Het is een vechtpartij’, vertelde een man die zich uit de massa had losgemaakt. Maar een ander zei dat er vrouwen bij betrokken waren. Khateeb probeerde dichterbij te komen, om te zien wat er echt aan de hand is.

‘Ik zag haar’, schrijft hij.  ‘Ze werd in een kluwen van jonge mannen (tussen de 20 en de 30 jaar) getrokken. Ze leken allemaal op elkaar. Een paar oudere mannen en omstanders probeerden haar te redden. Ze werden geslagen, en een van hen vertrok met een blauw oog. Op een gegeven moment zag ik haar haren en een deel van haar gezicht maar een fractie van een seconde later werd ze weer in die cirkel, die hel, teruggetrokken.’

Honderdduizenden mensen staan opeengepakt op het Tahrirplein om te demonstreren. © REUTERS