Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

 

Dit is wat er in de mensen omgaat.     

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRN_T3pP2V-vfjmUAqEdwzTnww7-UlL9Awzc4pFFG3O0ZtJmQxeVg


Ze zijn het zat.
Hier een open brief van iemand die er ook helemaal klaar mee is.

 

 

 

OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE

Mark,

Al maanden lang probeer ik je vriendelijk te benaderen door af en toe een brief aan je te schrijven, maar nu is bij mij de maat vol! Ik ben link, pislink kun je wel stellen. En dat op Koningsdag…weet je nog een schrijnend voorbeeld van een bejaarde, die nog gelukkig was in het leven?

Zijn verzorgingstehuis werd gesloten, voor hem was geen plaats meer in zijn geliefde omgeving, hij moest verkassen en kwam in Wilnis terecht. Veel ouderen van Nederland staat eenzelfde soort lot te wachten. Weg uit hun vertrouwde omgeving, de verzorging te zwaar, dus zie maar dat je bij je familie terecht komt. Jij ligt hier echt niet wakker van. Wat de regering van Nederland onze ouderen en zorgbehoevenden aandoet, is ronduit schofterig. Voor alles en iedereen is plaats, als het maar buitenlanders zijn. Echter niet voor eigen mensen. Uit de ouderen is geen geld meer te persen, die kosten teveel, weg ermee. Ook jongeren worden oud… Ook voor hen zal later geen plaats meer zijn, we leven nu in een nieuwe wereld, en deze wereld bevalt me echt niet Mark!

Kijk goed naar deze naam: HAN GROOTEGOED, 104 jaar oud. De bekendste en oudste bejaarde van Mijdrecht moest tot zijn grote verdriet zijn geliefde dorp verlaten, omdat zijn verzorgingshuis Nieuw Avondlicht de deuren sluit.
Het tehuis is sterk verouderd en wordt gesloopt!!!https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlf6WgQE1tvQMvRuifJj8nRkkThLcXjqJQJhcSJ5Fwg7rsuA50

Grootegoed woonde niet langer in zijn geliefde Mijdrecht. De lieve oude man verhuisde vorige week naar het Johannes Hospitium in Wilnis. Zijn gezondheid ging flink achteruit. De laatste dagen ontbrak hem de kracht om naar buiten te gaan met de grote schare aan familie, vrienden en dorpsgenoten die hem trouw voortduwden in zijn rolstoel.
De dag voor zijn verhuizing maakte hij zijn allerlaatste rondje door het dorpshart. ‘Ik heb meerdere keren afscheid van hem genomen. We zagen zijn overlijden aankomen’, vertelt zoon John Grootegoed (75). ‘Hij is rond 01.30 uur ‘s nachts rustig ingeslapen.

Je hebt weer een moord op je geweten MARK!!

Ik zou bijna gaan zingen: Mijnheer de President slaap zacht…

Je vaste briefschrijfster
Yvonne van H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *