Onderwerp: Goed wakker

Zo, jullie zijn goed wakker.

Ik ben ook goed wakker, ik wil het eens hebben over de spindoctors van nujij.nl.

Ik heb daar regelmatig een ban gehad en ze hebben ook een reden gegeven;
Reden: “Mijn post zijn constant Euro sceptisch en daar hebben ze genoeg van”

Natuurlijk is het niet vreemd voor een lid van de Artikel 50 partij, zoals ik om Euro sceptisch te zijn.
En er is dus sprake van politieke discriminatie door nujij.nl, natuurlijk kan ik met deze discriminatie nergens terecht,discriminatie dat is iets voor Marokkanen.

Maar dat ik een ban heb, dat is niet zo erg, behalve dat je dan niet hoort wat mijn mening is.
Maar ik maak gewoon een nieuwe account, al is dat heel lastig gemaakt.

Het probleem is dat nujij.nl systematisch mensen met een Euro sceptische mening bant.
Om zo de publieke opinie te beïnvloeden. Daarmede is nujij.nl aan het spindoctoren.

Maar de Eurofielen gaan verder, omdat ik hacker ben (en je mij dus niet heel makkelijk bant, blijft mijn mening als 1 van de weinige Euro sceptische op nu.nl)

Ondertussen word ik door de overheid gecriminaliseerd, omdat ik een andere mening heb en die mening (wat hun betreft) vrij luid is, omdat je mij lastig kan bannen.

Zo heb ik een heel strafblad opgebouwd sinds de invoering van de Euro, terwijl ik nooit de wet heb overtreden.

Ik heb nu een lopende zaak zie: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/februari/18/cel_voor_autokrasser_holy

Getuigen beschrijven de verdachte als een “Elvis” type, ik lijk ongeveer net zoveel op Elvis als Herman van Rompuy.

Toch ben ik veroordeeld, tot 3 maanden cel en een boete van 5000 Euro.

Eerder ben ik door de Eurofielen dakloos gemaakt en uit huis gezet, zonder dat er sprake was van een huurachterstand, er was werkelijk geen reden voor een huisuitzetting, ik had de woning net voor 20.000 Euro verbouwd.
Het was keurig netjes, ik heb er nog wel beelden van.

Ik ben daardoor 3 jaar dakloos geweest, want niemand wilde mij een andere woning geven.

Nu zit ik in de Schuldsanering, en ik heb net weer een huis opgeknapt met veel zweet, tranen en geld.

Als ik word veroordeeld als “Elvis de autokrasser” en 5000 Euro schade zou moeten betalen, dan word ik uit de schuldsanering gezet en zal ik, weer, dakloos worden.
Ik zal dat een 2e keer niet overleven door mijn toch al zwakke gezondheid.

Ik ben ten einde raad, mijn enige misdaad, is dat ik een Nederlander ben en geen Europeaan.

Past u op waar u mee bezig bent, ze weten u te vinden en te raken zoals ze dat bij mij ook hebben gedaan.

En stemmen heeft geen zin, dat hebben we gezien bij het referendum over de EU grondwet.
Er blijft nog 1 optie over als democratie niet meer werkt, de zelfde als in WWII, gewapend verzet, tegen de fascisten.
Nu ben ik daar niet de persoon voor (al zou justitie u willen doen geloven van wel) maar ik ben er te oud en zwak voor.
Maar dat is wel de treurige de situatie waar we in zitten…
De democratie is dood, gestorven met de Euro en Pim Fortuyn.

En de man die ons echt kan vertellen waarom en in opdracht van wie Pim dood moest, heeft een spreekverbod met de media gekregen.
Das raar want de mensen willen juist antwoorden.
Tenminste als Volkert het echt heeft gedaan, want ik vertrouw justitie niet meer….
Dat zijn n.l. dezelfde gasten die zeggen dat ik Elvis met grote brede bakkebaarden ben.
(Ben kaal en heb nooit bakkebaarden gehad, te weinig haargroei)

Uncle X

Beheer: “Wat een beroerde situatie waar jij in terecht gekomen bent. Ik hoef je niet te vragen hoe dit zo gekomen is, dat heb je zelf al uit de doeken gedaan en is me beslist niet vreemd. Zo werkt namelijk het fascisme. Schop je tegen hun zere been, dan zal de strafmaatregel niet mals zijn. We hebben het gezien met Pim Fortuyn en we maken het nu weer mee met Wilders. Bovendien gebeurt het verdacht vaak, dat mensen zomaar om kunnen zwetsen en met de vijand mee gaan huilen, wie weet wat daar de reden van is, misschien waren ze niet sterk genoeg en hebben ze druk niet kunnen weerstaan. Anderen verdwijnen plotsklaps uit beeld en niemand weet waar ze gebleven zijn. Goed dat je hier je verhaal komt vertellen.”

Wordt vervolgd.

3 Reacties op Goed wakker – artikel Uncle X

• Terreur en andere intimidatie, beroepsverboden en andere broodchantage; Het maakt allemaal deel uit van de politiek correcte dictatuur waarin wij leven. En deze politiek correcte dictatuur heeft drie machtige imperia waar zij tot in het bot zijn doorgedrongen, te weten onderwijs, media en rechterlijke macht.

• De situatie waarin jij terechtgekomen bent is niet uniek en dit zeg ik niet om jouw probleem de bagatelliseren, maar ik maak iets dergelijks van dichtbij mee.
    Die akelige fascisten zijn zo corrupt als de neten en hebben hun klauwen diep in de gehele samenleving gekerfd, waaronder allerlei instanties waar we soms dagelijks mee te maken hebben.
    Zolang het tij niet is gekeerd kunnen we daar niets tegen doen.

Je hebt gelijk dat we eindelijk eens actie moeten ondernemen. Discussies zijn totaal overbodig geworden, we moeten de straat op en daar de fascisten weerstaan, die er met bosjes tegelijk lopen te scanderen en hun fascistische vlag fier in het vaandel dragen.

• “NUjij.nl” daar noem je ook weer zo’n Links gesubsidieerd AFAblock. Ik voor mij heb het lange tijd geleden al opgegeven om met Links in discussie te gaan.
    Al die Linkse blocks en propagandamakers hebben een contract met de sLinkse politiek en krijgen dik betaald om de burger een loer te draaien.
    Als je daar realistisch op reageert wordt je eruit gesodemieterd.