Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

Wat moeten we dan?

GeenStijl: ‘Geuniformeerde weerbaarheidsorganisatie’ wil door Nederlandse straten patrouilleren – https://t.co/J0C4DaHe91

 


http://www.amsterdamfm.nl/wp-content/uploads/2016/01/DSDA.jpg Inderdaad “wat moeten we dan”?

Volgens mij moeten we gewoon door blijven gaan met ons democratiseringsproces (referendum), maar moeten we ook – evenals de Linkse AFAtjes – “het geweld niet schuwen” aangezien ons beleid beslist niet meehelpt om geweldproblemen op te lossen, in tegendeel, zij zijn er onderdeel van.

Bij de Anti- vluchtelingen gaat de politie persoonlijk op bezoek omdat deze –  evenals de AFA al jarenlang doet – heeft gezegd “het geweld niet te schuwen” echter met dien verstande dat zij het enkel in zullen zetten als verdedigingsmechanisme, terwijl de AFA het juist als aanvalstactiek gebruikt en bij de AIVD ook bekend staat als agressief en gewelddadig.

 

Toch is het de anti- vluchtelingenclub die door de politie wordt geïmponeerd en geïntimideerd, door ze persoonlijk een bezoek aan huis te brengen, waar de hele buurt getuige van kan zijn en worden de veel agressievere AFA’s  voor wie alle gemeentes door de AIVD gewaarschuwd zijn, met rust gelaten.  Natuurlijk slaat  het argument dat de Anti-vluchtelingenclubs  ( Zie: Anti-vluchtelingen bundelen hun krachten)   alleen maar in eigen woonplaats mogen demonstreren he-le-maal nergens op.

Dus agressie naar de Anti’s en adoratie – zelfs aanmoedigingen – naar de Pro- vluchtelingenclub AFA, die bewezen  gewelddadig is, duidt er op dat de politie beslist niet altijd neutraal is.

 

PS: Politie wordt aangestuurd door de politiek.

.

 

 

Afatjesanti azc

Meten met twee maten.Ohokemoetditnou.jpg
Luister hier even wat DSDA hier over zegt.

.
.

http://xandernieuws.punt.nl/_contentimages/2016-01-13-17-50-08.wachpolizei%20sachsen%2002.jpgGeen complot, geen gerucht, maar echt waar: op de achtergrond de advertentie om lid te worden van de ‘waakpolitie Sachsen ‘.

Nadat moslimmigranten in ‘Köln’ en vele tientallen andere steden een ware seks-jihad tegen Duitse vrouwen en meisjes begonnen, durven in heel het land steeds meer agenten zich eindelijk uit te spreken over de schrikbarende toestanden met asielzoekers in hun steden en dorpen.

De politie in Dresden en Leipzig, die doordat velen ontslag hebben genomen de helft van zijn personeel is kwijtgeraakt*, zoekt zelfs burgers om met spoed op te leiden tot een soort hulpagent.

De burgerwachten die zo ontstaan zullen waarschijnlijk al op korte termijn heel hard nodig zijn, omdat er een ware islamitische blitzkrieg tegen de autochtone bevolking wordt verwacht.

Lees door xandernieuws…….


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *