Tellen van stemmen
“Het stembureau telt op welke kandidaten de stemmen zijn uitgebracht. Ook stelt het stembureau vast hoeveel ongeldige en blanco stemmen zijn uitgebracht. De stembureauleden tellen de stemmen, eventueel geholpen door daarvoor aangewezen tellers. Het tellen is openbaar. U kunt bij een willekeurig stemlokaal (bijvoorbeeld waar u zelf gestemd heeft) na 21.00 uur naar het tellen van de stemmen gaan kijken. De stembureaus geven hun uitslag door aan de gezaghebber.”

Ga dit doen en geef je bevindingen door aan aan deze pagina.

Doe het gewoon even.

Dan weet jij al op 22 mei hoe er gestemd is en kan je een indicatie geven van de uitslagen die pas op 25 mei bekend worden gemaakt.
Hierbij gaat het voornamelijk om de koplopers en m.n. de PVV.
Jij kunt daar voor zorgen. Als je om 21:00 uur bij de telling bent, weet je al om 22:00 uur de uitslag van jouw regio.

Dit is je laatste kans.

De volgende (T.K.) verkiezingen zullen (naar verluidt) via de stemcomputer gaan.

Pages: 1 2 3

1 Reactie op De Kiesraad.