De fluwelen revolutie der Eurofielen.

Ten tijde van WO-II, maakte het geen ene moer uit of we er financieel op voor- of achteruit gingen, daar hebben we geen moment bij stilgestaan.

Het enige wat we wilden was, koste wat kost, onze soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht behouden.

Toen ten tijde van WO-II met veel militair- en wapengeweld, ons land werd ingepikt, hebben we gesmeekt, gebeden en als leeuwen gevochten, voor onze vrijheid en soevereiniteit.

Velen hebben daar hun leven voor gegeven en wat waren we blij en dankbaar, toen we na jaren van strijd, weliswaar arm en berooid, maar dankbaar en vol van vertrouwen, ons land en onze vrijheid terug hadden.

Nog steeds herdenken en eren we onze mensen, die deze strijd met de dood hebben moeten bekopen.

Wederom wordt er aan onze fundamenten geknaagd.

Dit keer niet met militair- en wapengeweld, maar door een psychologische oorlogsvoering van angst en indoctrinatie, waar we door een langzaam en geniepig proces, stelselmatig worden ingezogen.

Het middel is een ander, maar het doel is eender: Het opheffen van “De Staat der Nederlanden”.

Het kan toch niet zo zijn, dat we anno 2014, gelaten en zonder enige vorm van weerstand, ons alles wat ons toen zo dierbaar was,  “Vrijheid en Zelfbeschikkingsrecht”  af laten pakken?

Hoe heeft het zover kunnen komen en  waarvoor hebben we dan nog onze dodenherdenking?

Zijn al deze mensen dan voor niets gestorven?

De NSB van TOEN zijn de EUROFIELEN van NU.

AFSCHAFFEN DIE PARTIJEN, DIE ONS VERRADEN EN NEDERLAND OP WILLEN HEFFEN.

We hebben niks (niet landelijk en niet lokaal) aan een politiek, die zich financieel en moreel onder curatele van BRUSSEL heeft gesteld.