geplaatst op 27 december 2015

Wist u:

• Dat de NOS, de MEDIA en de POLITIEK ons wil laten geloven, dat de EU hetzelfde is als EUROPA?
    • Dat de eu niet EUROPA is, maar een kleine  afsplitsing, die een waar schrikbewind over de lidstaten voert?
    • Dat EUROPA bestaat uit 51 landen en de eu maar 27 telt, waarvan 17 Eurolanden?
    • Dat dankzij deze unie, de 17 Eurolanden nog als enige in een financiële crisis verkeren “De Eurocrisis”?
    • Dat, we allemaal bij EUROPA horen, we zijn EUROPEANEN we moeten ons niet van EUROPA  afscheiden door in een aparte  unie te stappen ( EU)
    • Dat dit eerder tot oorlog dan tot vrede zal leiden.
    • Dat de unie voor de wereldvrede, over een groot leger zegt te moeten beschikken, door zich baas te maken over onderdelen van de nationale Krijgsmachten.
    • Dat dit totaal overbodig en zelfs zeer onwenselijk is.
    • Dat er op EUROPEES niveau al een militair samenwerkingsverbond met de NAVO is afgesproken.
    • Dat er dus maar één reden kan zijn, waarom de unie de lidstaten militair wil ontmantelen en wel,
      om onze soldaten zo nodig onder het mom van conflictbeheersing, tegen eigen volk in te kunnen zetten. EU-leger gaat u onderdrukken.
    • Dat sowieso de landen van EUROPA al met de NAVO aan het onderhandelen zijn over allerlei samenwerkingsverbanden (zoals ontwikkeling, handel en economische groei).
    • Dat de eu dus ook op dit punt een totaal overbodig project is, die enkel maar handen vol geld kost en bovendien onze soevereiniteit opslokt.
    • Dat de eu de vrijheid en handel eerder beperkt, dan dat ze er toe bijdraagt?
    • Dat we sowieso handel drijven over de gehele wereld en dit NIET beperkt is tot het kleine gebied dat eu heet.
    • Dat sommige eu regels leiden tot kwaliteitsvermindering i.p.v. verbetering.
      • Dat onze regenten Nederland aan het opheffen zijn, waardoor Tweede Kamerverkiezingen overbodig worden?
      • Dat we door de eu ons zelfbeschikkingsrecht verliezen en we niet meer mogen beslissen wat er met ons land gebeurt?
      • Dat wij dan dus ook niet meer kunnen beslissen over onze lonen en uitkeringen, wat vakbonden en demonstraties overbodig maakt, omdat ze totaal nutteloos zijn geworden? (nu al zitten er afgezanten van de eu onze begrotingsregels mee te bepalen).
      • Dat de zorg, waar wij zo trots op waren dan door de eu geregeld wordt?
      • Dat het overhevelen van regels en wetten nu al op grote schaal gebeurd?

Aan ons de vraag:

• “Willen we een VRIJ NEDERLAND, of gaan we voor de DICTATUUR der EU.”
    Wat u dient te onthouden :
  • Voor de eu zijn :     VVD – PvdA- D66- CDA en  Groen Links.
  • Voor EUROPA zijn:          PVV-   SP-   Partij v.d. Dieren – Forum voor Democratie

Vlag van Europa 1

Verraad aan EUROPA: dit is de vlag van de 27 eu landen

Dit is onze vlag en onderdeel van de 51 EUROPESE landen

Met de eu heeft deze vlag NIETS van doen, Hij zal dan ook zo snel mogelijk uit beeld moeten verdwijnen als het aan de eu ligt

EUROPA dat is waar ik bij wil horen EUROPA!!