Stichting Ja Nederland heeft ten doel:
Het beschermen en bevorderen van burgerrechten, waaronder in het bijzonder het grondrecht van vrijheid van meningsuiting

Tegenstrijdige PERSberichten.

    • Carsten Spohr, bestuursvoorzitter van Lufthansa, maakte vandaag melding van de onberispelijke staat van dienst van Lubitz. Hij doorliep de Lufthansa-pilotenopleiding in Bremen en Arizona en kwam in 2013 in dienst van Germanwings. Dat is het dochterbedrijf van Lufthansa dat bekendstaat als prijsvechter. In dienst van Germanwings maakte Lubitz tot dinsdag 630 vlieguren.Eén onderdeel in het verhaal van Spohr springt eruit: gedurende zijn pilotenopleiding is Lubitz er even uit geweest. Dat was zes jaar geleden. Voordat hij weer tot de opleiding werd toegelaten, zou hij volgens Spohr uitvoerig zijn getest. Daaruit kwamen geen bezwaren naar voren, zodat Lubitz de training kon hervatten.

 

    • Lufthansa wist van depressie copiloot. De co-piloot van het neergestorte Germanwings-toestel had Lufthansa al in 2009 via de mail op de hoogte gebracht van zijn zware, depressieve periode.

 

   • NRC

    De co-piloot van Germanwings die vorige week mogelijk met opzet een Airbus met 150 inzittenden liet crashen, had voordat hij piloot werd suïcidale neigingen, maar voor zover bekend niet recentelijk. Dat zegt de procureur die verantwoordelijk is voor het onderzoek. Co-piloot Andreas Lubitz (27) werd voordat hij zijn vliegbrevet haalde langere tijd behandeld door een psychotherapeut. De aanklager vond „een nota over zelfmoordneigingen”. Na die behandeling bezocht hij meerdere malen een dokter, maar er zijn geen meldingen meer gemaakt van suïcidaal of agressief gedrag. Er zijn nog altijd geen aanwijzingen voor het motief van de co-piloot.

 

   • Onderzoekers van het Duits Openbaar Ministerie hebben bij huiszoeking een verscheurde ziekmelding gevonden van de vlieger. Het is niet duidelijk waar Lubitz last van had. Een afscheidsbrief of andere documenten die wijzen in de richting van een bekentenis hebben de onderzoekers vooralsnog niet gevonden. Ook zijn er geen aanwijzingen dat de copiloot uit politieke of religieuze motieven handelde. RTLnieuws

 

   • In hetzelfde artikel van RTLnieuws wordt gewezen op de Duitse krant BILD met deze conclussie: “Lufthansa liet gisteren weten dat Lubitz er zes jaar geleden een paar maanden uit is geweest. Waarom werd niet gezegd. Volgens de Duitse krant Bild blijkt uit het medisch dossier van Lubitz dat hij in die tijd een zware depressie had. Hij zou in 2009 opgenomen zijn in een psychiatrische inrichting.

 

 Art.1 b


24-3-2015 Breaking: Een passagiersvliegtuig van GermanWings is neergestort in Zuid-Frankrijk. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Centrale_nucl%C3%A9aire_de_Cruas-Meysse.jpg/220px-Centrale_nucl%C3%A9aire_de_Cruas-Meysse.jpg

 

Eigenlijk is er nog helemaal niets bekent over de gecrashte A320.

De persverklaring van de Franse justitie was een suggestief verhaal.

    • De Franse justitie gaat ervan uit dat de copiloot het toestel bewust heeft laten neerstorten en behandelt de crash als een moordzaak. Er zijn geen aanwijzingen dat de copiloot contacten had met een terroristische organisatie.

en ook niet dat hij de dalingsknop in werking heeft gezet
en al helemaal niet dat het om een zelfmoordactie ging omdat men niet op de hoogte was van zijn persoonlijke omstandigheden.

Dat de wereldpers met deze gegevens aan de haal is gegaan en als feiten heeft neergezet,
duidt er op dat men misschien iets anders wil verbloemen? ( waarom worden de kernreactoren niet genoemd?)

Mocht de Franse justitie op het moment van de Persverklaring, wèl op de hoogte zijn geweest van persoonlijke omstandigheden der copiloot,
dan betekent dit dat ze hem via de geheime dienst aan het monitoren waren en dan zou “het verhaal” wel eens een hele andere wending kunnen nemen.

   • Generaal Jean-Pierre Michel, onderdirecteur van de gerechtelijke politie bij de gendarmerie. Hij sluit een “onvrijwillige fout of een technisch mankement” niet uit.Michel voegde er nog aan toe dat in dit stadium van het onderzoek er nog altijd “geen bijzonder element” is in het leven van de copiloot, zoals een relatiebreuk of een professioneel probleem, dat een opzettelijke crash zou kunnen verklaren.In mediaberichten wordt gewezen op mogelijke psychiatrische problemen bij de copiloot.

    Tweede zwarte doos

    Hij wees nog op het belang van de tweede zwarte doos, die op de plaats van de crash in de Franse Alpen gezocht wordt. Die kan meer details bieden over de laatste momenten van de vlucht en of er nu sprake was van een “vrijwillige actie, een onvrijwillige fout of een technisch mankement”. Eerder deze week was al het lege omhulsel van de tweede zwarte doos aangetroffen.

    Michel maakt deel uit van een delegatie van drie Franse onderzoekers, die in Düsseldorf zijn ingezet om met de Duitse autoriteiten samen te werken.
    KNACK.beStel je voor dat de copiloot- in de veronderstelling dat het z’n collega was- een derde persoon heeft binnengelaten die “rustig ademend” het vliegtuig de bergen heeft ingestuurd. 

Art.1a

24-3-2015 Breaking: Een passagiersvliegtuig van GermanWings is neergestort in Zuid-Frankrijk.

Lezing Franse justitie: “Volgens de voicerecorder zat de co-piloot tijdens de crash alleen in de cockpit en weigerde hij de deur open te doen. Na wat gefrunnik aan het instrumentenbord heeft hij vervolgens de knop voor de daling ingedrukt. Op de voicerecorder is gebons op de gepantserde deur te horen en geloei van het alarm in de cockpit. De Copiloot ademde rustig en regelmatig”

Is de Co-piloot een islambekeerling?

“De Franse justitie- die zich ergerde aan vragen van De Pers of de copiloot een religieuze achtergrond had – gaat niet uit van een terroristische aanslag, maar sluit zelfmoord niet uit.”

Waarom reageert justitie zo fel terwijl dit i.v.m. de recente geschiedenis toch hele logische vragen zijn en hoe konden ze op dat moment al weten dat het om een zelfmoordactie ging en niet om een aanslag, terwijl er op het moment van de persconferentie, geen gegevens beschikbaar waren.
Moeten we maar aannemen dat justitie ondertussen meer wist van de persoonlijke omstandigheden van de Copiloot? Ik dacht het niet want zoals uit latere verklaringen zal blijken waren én z’n werkgevers én z’n zweefvriendenclub én z’n collega’s en zelfs z’n directe omgeving, niet op de hoogte van wat later via huiszoeking naar boven kwam . Tenzij de man door de veiligheidsdiensten reeds werd gemonitord, konden ze van zijn persoonlijke omstandigheden ten tijde van de persconferentie nog niets weten.

Na het doorzoeken van zijn woning laat het zich aanzien dat de copiloot al langere tijd onder psychiatrische behandeling was en door z’n arts was ziek verklaard.
Dit is de officiële versie:

“Justitie in Düsseldorf hebben in de woning van de copiloot, Andreas Lubitz, medische documenten in beslag genomen die wijzen op ‘een bestaande ziekte en gepaste medische behandeling’. Verscheurde ziektebriefjes van de dag van de crash ‘ondersteunen het huidige voorlopige oordeel dat de overledene zijn ziekte verborgen hield voor zijn werkgever en collega’s’.

In de woning werden geen zelfmoordbriefje of aanwijzingen voor een politiek of religieus motief aangetroffen.” Bron

 

Aangezien de ervaring heeft geleerd dat de officiële versie niet altijd betrouwbaar is, wil ik beslist ook even onderstaand artikel vermelden. Hierin geeft E.J. Bron een vertaling uit het Duits waarin de copiloot een islambekeerling zou zijn. E. J. Bron plaatst niet zomaar iets, maar geeft altijd de bron van het officiële artikel. Bij openen bleek echter deze site gehackt. Gelukkig heeft E.J. Bron het artikel toch terug weten te vinden, zodat u alsnog kennis kan nemen van de inhoud.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

De site van Mannheimer heeft te maken met een zware DDoS-aanval na de plaatsing van het artikel! Hieronder de link naar het artikel via Google-cache (met dank aan “Mysterie Holland”):

http://webcache.googleusercontent.com

Bij deze inhoud staat ook een artikel van de Amerikaanse “Thomas van Aquino Versus NASA” waarin deze verteld over de zeven kernreactoren, die op enkele minuten afstand lagen van de route die de copiloot heeft genomen. Was het zijn missie om het vliegtuig op een van die actieve kernreactoren te sturen?

Hier de coördinaten :

Centrale Nucléaire de Cruas
Centrale Nucléaire de Cruas
Coordinates 44°37?59?N 4°45?24?E
Centrale Nucléaire de Tricastin
Centrale Nucléaire de Tricastin
Coordinates 44°19?47?N 4°43?56?E
Centrale nucléaire de Saint-Alban

Centrale nucléaire de Saint-Alban
Coordinates 45°24?16?N 4°45?19?E

Hier de plek waar het vliegtuig is gecrasht. De mensen die op de rampplek aanwezig zijn,

moeten met het blote oog de kernreactoren bijna waar kunnen nemen.

Geen woord hier over in de Pers.

Heel veel details van de officiële versie roepen bij mij nogal wat vragen op. Bijv:

Geluiden op voicerecorder Airbus Germanwings

 

 

 

   • Terwijl Jouty waarschuwde dat het onderzoek van de zwaar beschadigde voicerecorder weken of zelfs maanden in beslag kon nemen, kwam de Franse justitie binnen 48 uur al met een verklaring, die door de gehele Pers wereldwijd is overgenomen en als feiten zijn neergezet. Dit doet me denken aan aanslag op de MH17 boven Oekraïne, waar Amerika ook per direct al wist dat de separatisten (anti-EU bevolking) het hadden gedaan.
   • In de fragmenten zijn geluiden en stemmen te horen, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken, zei Jouty. De tweede zwarte doos, waar alle vluchtgegevens in zijn opgeslagen, is nog altijd niet terecht.
   • Opvallend dat ´met de Franse slag´ blijkbaar betekent dat je na 48 al bijna alle onderzoek klaar hebt (commentaar Paul Gastel )
   • Hoe kon iemand met een psychische stoornis waarbij angst en paniekaanvallen de boventoon voerde, zo’n weloverwogen en moedige keus maken? Dit past volgens mij niet bij z’n ziektebeeld.
   • Wat is er met de persoon gebeurd die tijdens de huiszoeking met z’n jas over het hoofd werd afgevoerd.
    Hier is in het nieuws één keer melding van gemaakt (per ongeluk?) en daarna niets meer over gehoord.
   • Waarom is er in geen enkel Persbericht melding gemaakt van de kernreactoren in de bergen waar het vliegtuig is gecrasht ?
   • En tot slot waarom is de site
    van Michael Mannheimer direct na publicatie gehackt ?

http://1.bp.blogspot.com/-d1X6EHs5dxk/VRR0_z7zJrI/AAAAAAAAUVw/S-5inPDGLk4/s1600/lubitz(7).jpg


Het is goed mogelijk dat justitie verscheurde ziektebriefjes heeft gevonden, maar de reden waaròm ze zijn verscheurd blijft speculatief. Omdat we nog steeds niet officieel weten welke (religieuze) achtergrond de man had ( behalve zijn ziektebeeld) , zou je ook kunnen speculeren dat dit was omdat hij een bepaalde (jihadistische) opdracht wilde vervullen. Bovendien is nergens uit gebleken dat de copiloot suïcidaal zou zijn en ook nergens is een bewijs van wat de Franse justitie als zelfmoordactie heeft geclaimd terug gevonden. Het meest vreemde vind ik dat de kernreactoren angstvallig buiten de Pers worden gehouden, terwijl ze zich op minder dan 1min. afstand bevinden van de plek waar het vliegtuig is gecrasht.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Centrale_nucl%C3%A9aire_de_Cruas-Meysse.jpg/220px-Centrale_nucl%C3%A9aire_de_Cruas-Meysse.jpg
Wat mij betreft is dit dossier nog lang niet gesloten en voor sommige anderen ook niet.


Zie hier

Geen Nieuws
Waar in Holland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *